. ΜΟΛΙΣΤΑ: Υπομονή

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Υπομονή

Πρόσφατα πήγα και πάλι στο χωριό . Μια εβδομάδα μετά το Πάσχα. Το σπίτι δεν το βρήκα και σε τόσο καλή κατάσταση. Λόγω εργασιών στο διπλανό είχαν ξηλωθεί οι κάνουλες , ο πάνω όροφος είχε γεμίσει σκόνη και γενικά είχα πολλά να κάνω. Συγίρισα λίγο , μάζεψα ότι μπόρεσα και περιμένω τώρα πότε θα ξαναπάω με τον αδερφό μου για να κάνουμε και κάποιες επισκευές. Η στέγη της καλύβας αρχίζει να πάλι να μας δημιουργεί πρόβλημα...κάτι πρέπει να γίνει και για αυτό.
Τελικά όλα θέλουν φροντίδα και υπομονή και τίποτε δεν γίνεται από μόνο του σε κάθε περίπτωση. Υπολογίζω να οικονομήσω κανά 2 εβδομάδες άδεια το καλοκαίρι και σίγουρα θα την αφιερώσω στο χωριό αυτήν την φορά, αν και ιδιαίτερες παρέες δεν υπάρχουν, ελπίζω ότι όλο και κάποιος θα έρθει να με επισκεφθεί.
Πάντως πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και ο ελεύθερος χρόνος πάντα λίγος.
Είναι καιρός τώρα που προσπαθώ να γράψω κάτι άρθρα για την περιοχή της Κόνιτσας στην Βικιπαίδεια. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ. Βέβαια είναι σε εμβρυακή μορφή ακόμα και σκοπεύω να τα εμπλουτίσω σιγά σιγά. Η πληροφορία αυτή ειναι και εύκολα εντοπίσιμη μέσα από το Google , αφου εμφανίζεται στις πρώτες γραμμές της αναζήτησης της σχετικής λέξης.
Δεν θέλω να υπερεκτιμήσω κάτι, απλώς βρήκα αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρω. Ελπίζω πάντως να βρώ μιμητές και να γραφτούν περισσότερα άρθρα για τα χωριά της Κόνιτσας και των Μαστοροχωρίων. Η περιοχή θεωρώ ότι έχει άπειρες δυνατότητες , φτάνει να ξεκινήσει μια προσπάθεια σε άλλη βάση. Αν και πάλι πολλές φορές σκέπτομαι ότι προτιμώ να παραμείνει έτσι...στην ησυχία μας.

blog comments powered by Disqus

google analytics