. ΜΟΛΙΣΤΑ: 4 Ιουλ 2009

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Όλα δύσκολα και ανάποδα

Όταν για πρώτη φορά διάβασα για τον νόμο του Μέρφυ μου φάνηκε αστείο. Ωραία πλάκα σκέφτηκα. Τελικά όμως , έχοντας υπόψη τις παραδοχές του στο κεφάλι μου διαπίστωσα ότι όχι μόνο επαληθεύεται ενίοτε , αλλά τείνει να επαληθεύεται διαρκώς. Δεν είναι τυχαίο ότι γράφτηκε από ανθρώπους των θετικών επιστημών , κι όχι της θρησκείας για παράδειγμα.
Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα μας πάνε ανάποδα στην οικογένεια...γιατί αν χωρίσεις και χάσεις την δουλειά σου ταυτόχρονα π.χ. και λες από μέσα σου τι άλλο χειρότερο μπορεί να μου τύχει ...έ τότε θα σου τύχει. Κι έρχεται και σε χτυπά (χτύπα ξύλο) μια ασθένεια και αρχίζεις να τρέχεις από γιατρό σε γιατρό και από εξέταση σε εξέταση , κι όσο πιο πολλοί οι γιατροί άλλο τόσο και οι εξετάσεις.
Έτσι και με την Μόλιστα...εκεί που λέω ότι υπάχουν περιθώρια για να ανέβω , να που εμφανίζεται κάτι απρόοπτο και τα τινάζει όλα στον αέρα. Να πας ενάντια στον νόμο του Μέρφυ είναι κι αυτό ματαιοπονία. Θα υπομείνω λοιπόν καρτερικά και κάποια στιγμή , ποιός ξέρει , θα λυθούν τα μάγια και θα ανοίξει ο δρόμος για το χωριό.....Με τις υγείες μας λοιπον...

google analytics