. ΜΟΛΙΣΤΑ: 11 Οκτ 2009

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Facebookπληξία και στην Μόλιστα.

Κάποιοι έχοντας ανακαλύψει την Μόλιστα από περιοδικά ποικίλλης ύλης και τουριστικών καταλυμμάτων προέβησαν στην ελευθέραν κατά τ΄άλλα πράξη σύμπηξης Ομάδας στο Φατσοβιβλίο με αμφιλεγόμενους σκοπούς και προθέσεις. Και είναι μεν γεγονός αναμφισβήτητο ότι η επικοινωνία είναι πράγμα καλό και άγιο καθώς και η ανταλλαγή ιδεών , φωτογραφιών και προτάσεων του τύπου να γράψουμε την ιστορία...τίνος άραγε; Του Αλή Πασά , του ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ , ή των τελευταίων τριάντα χρόνων που δεν βλέπουμε  τίποτε εχτός από βόλτα , χάμψα , κακά και νάνι. Και είναι καλό ο τουρισμός αναμφισβήτητα και οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ξενοδοχειακού τύπου , δηλαδή προώθησης ενός προϊοντός που άλλος παράγει εντωμεταξύ , υπό την προϋπόθεση πάντα ότι ο αλβανός θα συνέχισει να έρχεται στα χωριουδάκια για να κουβαλά τις πέτρες και να ξεχορταριάζει τους κήπους.
Μέχρις εδώ καλώς. Και αν μεν σκοπός μας είναι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις , εκδρομάς και μάσες χάψες , μέχρις εδώ καλός και άγιος είναι ο σκοπός μας. Εσύ τι θέλεις και μιλάς δηλαδή και τι γυρεύεις;
Έλα ντε...Αυτό που θέλω είναι να ξεφύγω από την επαρχιακή λογική και νοοτροπία του ανθρώπου κοιτάτε να δείτε τι κάνω. Αν όμως η εν λόγω ομαδούλα προϋπήρχε με την λογική του περνάμε καλά και πέρα βρέχει και ποιός ξέρει ίσως να βρούμε και σπόνσορα ...ποιός ο λόγος να ενταχθεί ως κλειστό κλαμπ στο φατσοβιβλίο;
Εκτός και εάν η Μόλιστα έχει γίνει ένα ελκυστικό προϊόν για μια σειρά καταναλωτών των πόλεων που θέλουν πλέον να μάθουν στους νεοσσούς τους πώς γκαρίζει ο γαίδαρος και από που κατουρά η κατσίκα. Ατύχησαν να τους πείτε γιατί ούτε από αυτά έχουμε πλέον!!!
Σαφώς δικαίωμα του καθενός είναι να εκφράζεται όπως θέλει , αλλά και δικό μου δικαίωμα πάλι είναι να πω την γνώμη μου για το είδος αυτό της έκφρασης.

google analytics