. ΜΟΛΙΣΤΑ: Facebookπληξία και στην Μόλιστα.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009

Facebookπληξία και στην Μόλιστα.

Κάποιοι έχοντας ανακαλύψει την Μόλιστα από περιοδικά ποικίλλης ύλης και τουριστικών καταλυμμάτων προέβησαν στην ελευθέραν κατά τ΄άλλα πράξη σύμπηξης Ομάδας στο Φατσοβιβλίο με αμφιλεγόμενους σκοπούς και προθέσεις. Και είναι μεν γεγονός αναμφισβήτητο ότι η επικοινωνία είναι πράγμα καλό και άγιο καθώς και η ανταλλαγή ιδεών , φωτογραφιών και προτάσεων του τύπου να γράψουμε την ιστορία...τίνος άραγε; Του Αλή Πασά , του ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ , ή των τελευταίων τριάντα χρόνων που δεν βλέπουμε  τίποτε εχτός από βόλτα , χάμψα , κακά και νάνι. Και είναι καλό ο τουρισμός αναμφισβήτητα και οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ξενοδοχειακού τύπου , δηλαδή προώθησης ενός προϊοντός που άλλος παράγει εντωμεταξύ , υπό την προϋπόθεση πάντα ότι ο αλβανός θα συνέχισει να έρχεται στα χωριουδάκια για να κουβαλά τις πέτρες και να ξεχορταριάζει τους κήπους.
Μέχρις εδώ καλώς. Και αν μεν σκοπός μας είναι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις , εκδρομάς και μάσες χάψες , μέχρις εδώ καλός και άγιος είναι ο σκοπός μας. Εσύ τι θέλεις και μιλάς δηλαδή και τι γυρεύεις;
Έλα ντε...Αυτό που θέλω είναι να ξεφύγω από την επαρχιακή λογική και νοοτροπία του ανθρώπου κοιτάτε να δείτε τι κάνω. Αν όμως η εν λόγω ομαδούλα προϋπήρχε με την λογική του περνάμε καλά και πέρα βρέχει και ποιός ξέρει ίσως να βρούμε και σπόνσορα ...ποιός ο λόγος να ενταχθεί ως κλειστό κλαμπ στο φατσοβιβλίο;
Εκτός και εάν η Μόλιστα έχει γίνει ένα ελκυστικό προϊόν για μια σειρά καταναλωτών των πόλεων που θέλουν πλέον να μάθουν στους νεοσσούς τους πώς γκαρίζει ο γαίδαρος και από που κατουρά η κατσίκα. Ατύχησαν να τους πείτε γιατί ούτε από αυτά έχουμε πλέον!!!
Σαφώς δικαίωμα του καθενός είναι να εκφράζεται όπως θέλει , αλλά και δικό μου δικαίωμα πάλι είναι να πω την γνώμη μου για το είδος αυτό της έκφρασης.

buzz it!

blog comments powered by Disqus

Astronomy Picture of the Day

google analytics