. ΜΟΛΙΣΤΑ: Απόδραση για τετραήμερο

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Απόδραση για τετραήμερο

Ήδη άρχισα να ετοιμάζομαι για αναχώρηση ...το πήρα απόφαση να φύγω έστω και μόνος μου για το χωριό. Η βαλίτσα ανοιχτή στο πάτωμα ...μέχρι να στριμωχθούν μέσα από τα πιο απαραίτητα μέχρι εκείνα που τα κουβαλάς για την απίθανη περίπτωση να χρειαστούν. Αναφέρω ενδεικτικά :

1. Πρώτα απ΄όλα χαρτιά και μολύβια για να μην χάσω τον χρόνο μου μόνο χαζολογώντας από δω κι από κει, αλλά και γράφοντας κάτι...γιατί όταν γράφεις κάτι μένει στο τέλος.

2. Μετά, ένα με δύο βιβλία για διάβασμα πριν τον ύπνο ...αν και συνήθως ποτέ δεν καταφέρνω να διαβάσω στο χωριό. Βέβαια η ησυχία είναι απόλαυση ώρες ώρες ...κάποιες στιγμές δεν ακούγεται τίποτε εκτός από τα κελάιδισμα των πουλιών και τα τζιτζίκια.

3. Μερικές αλλαξιές και ένα μάλλινο σε περίπτωση που θα κάνει κρύο.

4. Την φωτογραφική μου για να τραβήξω βίντεο και φωτογραφίες σε ότι ενδιαφέρον συναντήσω.

5. Τρόφιμα και ότι άλλο είναι χρειαζούμενο για λίγες μέρες ...αφού πάντα χρειάζεται να υπάρχει κάτι στο σπίτι σε περίπτωση ανάγκης ( δεν είναι εύκολο να τρέχεις στην Κόνιστα κάθε τρεις και λίγο).

6. Κάποια δωράκια για τους φίλους σε περίπτωση που πάμε για επίσκεψη...που θα πάω δηλαδή , αλλά όχι με άδεια χέρια.

7. Λοιπά περιττά και εντελώς ανώφελα που δεν μπορώ να απαριθμήσω τώρα.

8. Καπνό, χαρτάκια , φιλτράκια , αναπτήρες , καπνοσύριγγες, πούρα ...κλπ .(..για να καπνίζεις όσο θέλεις και όπου θέλεις) καθώς και κλειδιά (κυρίως αυτά γιατί πέφτει λίγο δύσκολο να ξαναγυρίσεις πίσω να τα πάρεις...)

Τώρα ...αν ξεχνάω και κάτι αγαπητοί μου αναγνώστες ...υπάρχει και η Κόνιτσα που έχει απ΄όλα. Καλές διακοπές και σε σας ...

blog comments powered by Disqus

google analytics